top of page

Alle retter serveres i forret størrelser

17.30 - 21.00

​

MENU

 

Brød

Med brunet pisket smør / 35,-

​

Råmarineret kammusling

Blomkål, stikkelsbær / 165,-

 

Rimmet torsk

Peberrod, estragon, rugbrød / 165,-

Caviar tillæg / 85,- 

 

Oksetatar

Palmekål,BBQ, citron / 165,-

Caviar tillæg / 85,- 

 

Vildttatar

Æggeblomme, hyldeblomst, rugbrød / 165,-

 

Rokkevinge

Risotto, friteret kartoffelskræl/ 165,-

 

Blæksprutte

Pære, balsamico, kaffir / 165,-

​

Vildt steak

Kartoffel, sauce bordelaise/ 165,-

 

Havtorn sorbet

Karamel, hyldeblomst / 145,-

 

Vaniljeis

Hasselnød, æbler, mynte / 145,-

 

4/6 danske oste

Smørristet rugbrød / 145,- / 185,-

 

Caviar

Oscietra Selection / 30 gram

En dåse, perlemorsskeer, nydelse / 645,-

 

Oscietra Selection m. blinis / 30 gram

Blinis, creme fraiche, rødløg / 695,-

 

Tasting menu

Vælges af hele bordet

 

4 serveringer  / 495,-  

6 serveringer  / 645,-

9 serveringer / 795,-

​

Vin menu

4 serveringer / 355,-

6 serveringer / 545,-

​

Alle retter serveres i forret størrelse

Spørg tjeneren om allergener

Menuen er med forbehold for ændringer.

​

ADRESSE

von Edel

Hovedgaden 66E

3220 Tisvildeleje

​

restaurant@vonedel.dk

 

31 67 76 01

ÅBNINGSTIDER

Mandag og tirsdag lukket

Onsdag 17.30 - 24.00

Torsdag 17.30 - 24.00

Fredag 12.00 - 24.00

Lørdag 12.00 - 24.00

Søndag lukkket

​

​

Banner_gul_99x32.gif

© 2023 von Edel - www.lefischer.dk

bottom of page