top of page

Aftenmenu

17.00-21.00

 

Ceviche med kuller, urter og lime / 155

 

Gravad laks med salt, surt og sødt / 165

 

Oksetartar med citron og hyldeblomst / 165

 

Grillet lam med mynte, persille og gulerod / 165

 

Vesterhavs torsk med porre, tang og urter / 165

 

Sur gris med kål og syltede brombær / 155

 

​Porre suppe med grønkål og ristede 

bøgehatte / 145

 

Okse steak af skulder mørbrad, fennikel og 

rødvinsglace / 165

 

Fasan risotto med palmekål og sylt / 165

 

Fløde parfait med kirsebær sorbet og estragon

sirup / 145

 

Stegt blodpølse med chokoladeganache, 

vaniljeis og lime / 145

 

4 slags ost med smørristet rugbrød / 145

Tasting menu

7 serveringer af kokkens favoritter 695,- pr. pers.

Alle retter serveres i forret størrelse.

Menuen er med forbehold for ændringer.

bottom of page