top of page

AFTENKORT

Alle retter serveres i forret størrelser

17.30 - 21.00

​

Brød

Pisket brunet smør/ 35,-

 

Laksetatar

Ørredrogn, lun fumé, wasabi / 165,-

 

Oksetatar

Peberrod, estragon, rugbrød / 165,-

 

Rimmet makrel

Peber, rygeost, bagte tomater / 165,-

 

Gravad dådyr

Rygeost, blomkål, urter / 165,-

 

Dampet kuller

Kål, rødbede, kartoffel / 165,-

 

Pork belly

Miso, sylt, padron / 165,-

 

 

Marcel chokolade kage

Appelsin sorbet, appelsin culi / 145,-

 

Vanilje is

Mynte, chili, fermenteret ananas / 145,-

 

4/6 danske oste

Smørristet rugbrød / 145/185      

 

Spørg tjeneren og allegener

Menuen er med forbehold for ændringer.

​

Tasting menu

Vælges af hele bordet   

4 serveringer 495 pr. person

6 serveringer 645 pr. person

9 serveringer 795 pr. person

​

Vin menu

4 serveringer 355 pr. person

6 serveringer 545 pr. person

​

​Spørg tjeneren og allegener

Menuen er med forbehold for ændringer.

​

bottom of page