top of page

Aftenmenu

17.00-21.00

Ceviche

Kuller, urter, lime / 155

 

Rimmet kammusling

Røg creme, rabarber, jordskokke / 165

Caviar tilkøb 85

 

Gravad laks

Salt, surt og sødt / 165

 

Skåret tartar

Ost, chili, jordskokke / 165

 

Grillet kylling

Mynte, persille, gulerod / 165

 

Vesterhavs torsk

Porre, tang og urter / 165

Caviar tilkøb 45

 

Porre suppe 

Grønkål og ristede bøgehatte 7 145

 

Okse spidsbryst

Syltet kål og peberrod / 165

 

Sur gris

Kål, syltet brombær / 155

 

Fløde parfait

Kirsebær sorbet, estragon sirup / 145

 

Citron fromage

Rabarber og nødder / 145

 

4/6 danske oste

Smørristet rugbrød / 145/185      

 

Tasting menu

Vælges af hele bordet

 

7 serveringer 695,- pr. pers 

4 serveringer 495,- pr. pers.

Spørg tjeneren og allegener

Alle retter serveres i forret størrelse.

Menuen er med forbehold for ændringer.

bottom of page