top of page

Aftenmenu

Alle retter serveres i forret størrelser

17.00 - 21.00

​

Brød 

Pisket brunet smør

35

 

Gravad laks

Fennikel, ørredrogn, lun fumé

165

 

Oksetatar 

Svampe, bær, rødbede

165

 

Rimmet makrel

Peber, rygeost, bagte tomater

165

 

Gravad rådyr 

Syltet sennepsfrø, squash, malto

165

 

Hopballe kylling

Porre, polenta, chimichurri

165

 

Skulder mørbrad af okse

Bordelaise, løg, kartoffel 

165

 

Mandel parfait 

Kirsebær sorbet, jule sirup

145

 

Kardemomme is 

Vanilje, syltet jordskokker, tuiles

145

 

4/6 danske oste

Smørristet rugbrød

145/185

 

Spørg tjeneren og allegener

Menuen er med forbehold for ændringer.

​

Tasting menu

Vælges af hele bordet   

4 serveringer 495 pr. person

6 serveringer 645 pr. person

9 serveringer 795 pr. person

​

Vin menu

4 serveringer 355 pr. person

6 serveringer 545 pr. person

​

​Spørg tjeneren og allegener

Menuen er med forbehold for ændringer.

​

bottom of page