Aftenmenu
Alle retter serveres i forret størrelser
17.00 - 21.00
​
Brød
Pisket brunet smør
35
Gravad laks
Fennikel, ørredrogn, lun fumé
165
Oksetatar
Svampe, bær, rødbede
165
Rimmet makrel
Peber, rygeost, bagte tomater
165
Gravad rådyr
Syltet sennepsfrø, squash, malto
165
Hopballe kylling
Porre, polenta, chimichurri
165
Skulder mørbrad af okse
Bordelaise, løg, kartoffel
165
Mandel parfait
Kirsebær sorbet, jule sirup
145
Kardemomme is
Vanilje, syltet jordskokker, tuiles
145
4/6 danske oste
Smørristet rugbrød
145/185
Spørg tjeneren og allegener
Menuen er med forbehold for ændringer.
​
Tasting menu
Vælges af hele bordet
4 serveringer 495 pr. person
6 serveringer 645 pr. person
9 serveringer 795 pr. person
​
Vin menu
4 serveringer 355 pr. person
6 serveringer 545 pr. person
​
​Spørg tjeneren og allegener
Menuen er med forbehold for ændringer.
​