AFTENKORT
Alle retter serveres i forret størrelser
17.30 - 21.00
​
Brød
Pisket brunet smør / 35,-
Laksetatar
Ørredrogn, lun fumé, wasabi / 165,-
Oksetatar
Peberrod, estragon, rugbrød / 165,-
Gravad okse
Rygeost, blomkål, urter / 165,-
Kylling overlår
Polenta, chimichurri, løg / 165,-
Dampet kuller
Kål, rødbede, kartoffel / 165,-
Pork belly
Miso, sylt, padron / 165,-
Nougat fragalité
Hasselnød, citron, stilkkelsbær / 145,-
Vaniljeis
Mynte, chili, fermenteret ananas / 145,-
4/6 danske oste
Smørristet rugbrød / 145,- / 185,-
Spørg tjeneren og allegener
Menuen er med forbehold for ændringer.
​
Tasting menu
Vælges af hele bordet
4 serveringer 495 pr. person
6 serveringer 645 pr. person
9 serveringer 795 pr. person
​
Vin menu
4 serveringer 355 pr. person
6 serveringer 545 pr. person
​
​Spørg tjeneren og allegener
Menuen er med forbehold for ændringer.
​