top of page

Aftenmenu

17.00-21.00

 

Ceviche 

kuller, urter og lime / 155

 

Gravad laks 

salt, surt og sødt / 165

 

Oksetartar 

citron og hyldeblomst / 165

 

Grillet lam 

mynte, persille og gulerod / 165

 

Vesterhavs torsk 

porre, tang og urter / 165

 

Sur gris 

kål og syltede brombær / 155

 

Porresuppe 

grønkål og ristede bøgehatte / 145

Okse steak 

af skulder mørbrad, fennikel og rødvinsglace / 165

 

Fasan risotto 

palmekål og sylt / 165

 

Fløde parfait 

kirsebær sorbet og estragon sirup / 145

 

Stegt blodpølse 

chokoladeganache, vaniljeis og lime / 145

 

4 slags ost 

smørristet rugbrød / 145

 

Tasting menu

Vælges af hele bordet

 

7 serveringer 695,- pr. pers 

4 serveringer 495,- pr. pers.

Spørg tjeneren og allegener

Alle retter serveres i forret størrelse.

Menuen er med forbehold for ændringer.

bottom of page