Aftenmenu
17.00-21.00
Ceviche
kuller, urter og lime / 155
Gravad laks
salt, surt og sødt / 165
Oksetartar
citron og hyldeblomst / 165
Grillet lam
mynte, persille og gulerod / 165
Vesterhavs torsk
porre, tang og urter / 165
Sur gris
kål og syltede brombær / 155
Porresuppe
grønkål og ristede bøgehatte / 145
Okse steak
af skulder mørbrad, fennikel og rødvinsglace / 165
Fasan risotto
palmekål og sylt / 165
Fløde parfait
kirsebær sorbet og estragon sirup / 145
Stegt blodpølse
chokoladeganache, vaniljeis og lime / 145
4 slags ost
smørristet rugbrød / 145
Tasting menu
Vælges af hele bordet
7 serveringer 695,- pr. pers
4 serveringer 495,- pr. pers.
Spørg tjeneren og allegener
Alle retter serveres i forret størrelse.
Menuen er med forbehold for ændringer.