von Edel eventkalender 2024 - 2025
2024
5. oktober 2024 / Gløgg-sæson starter
Kom og smag von Edels hjemmelavede gløgg, på dagen, er den første på huset.
12. oktober 2024 / Kulturnat
Efterårsferien starter, udvidede åbningstider.
12. oktober 2024 / Vin og caviar
Vin og caviar middag med Sigurd Müller og Rossini caviar.
5 retters menu med caviar, 6 vine og velkomstdrink.
Præsentationer af både caviar og vine / 1995
24. oktober 2024 / Foredrag
Foredrag med David CP. Manden der var med til at få vildt kød i lovligt salg i Danmark.
Han vil fortælle om hvad vildt kan i køkkenet, med sjove anakdoter fra et langt jægerliv.
Der blive serveret forskellige slags vildt, med fokus på mindre brugte stykker og mindre kendte tilberedningsformer.
9. november 2024 / von Edels 1 års fødselsdag.
Fra kl 14.00.
Vi vil gerne sige tak for et dejligt år og i den forbindelse inviterer vi til et glas champagne.
Der vil være mulighed for at købe mad på dagen. Ingen bordbooking man dropper bare forbi.
​23. november / von Edel, Rex briller, Lille Tisvilde 15 : 00- 18. 00
I takt med at efteråret folder sig ud i Tisvilde, har vi en dejlig anledning til at samles og nyde nogle hyggelige timer i godt selskab.
​
von Edel og Lille Tisvilde, vil i samarbejde med Rex briller byde på et lille kig på nye spændende kollektioner. Der vil være lidt vin at smage på, i Lille Tisvilde butikken.
Von Edel byder på hjemmelavet gløgg til 50,-
Selvfølgeligt med mulighed for at tage den med over i Lille Tisvilde.
Restauranten er åben for frokost fra kl 12:00 /
Her efter byder von Edel på 4-retters speciel menu kl: 18:30.
​​
31. december 2024 / Nytårsaften
Kl. 19.00 Velkomstsnack med champagne.
6 retters menu med vin. / menu pr. pers. 695,- Menu m/vin 1295,-
2025
22. februar 2025 / Foredrag og middag
4 retters middag.
Philip von Arenstorff, holder foredrag om vejen fra ung ny udlært kok, til at kalde løver ind på savannen og jagten på krybskytter i den tætte bush til medejer af Von Edel / 495
29. marts 2025 / Frankrig mod resten af verden
Vinsmagning med Sigurd Müller.
Her vil vi smage kendte franske vine op i mod lignede vine fra resten af verden / 1495
31. maj 2025 / Sommerbuk og Bourgogne
7 retters menu, med sommerbuk på alle tænkelige måder, parret med 4 forskellige lækre Bourgogne vine / 1295
28. juni 2025 / von Edels skyder sommerferien i gang
Sommeren får en ordentlig start med levende musik og øster/champagnebar på terassen.
Friske sommerdrinks og snacks.
Vi åbner dørene kl 14.00 og holder festen til vi lovligt ikke må mere.
Vi glæder os til at se jer.