top of page

Alle retter serveres i forret størrelse.

Menuen er med forbehold for ændringer.

 

Ceviche 

Crevette, agurk, lime

145

 

Gravad laks

Salt, surt og sødt

155

 

A la Carpaccio

Parmasan, sprødt og urter

165

 

A la Carpaccio uden kød

Parmasan, sprødt og urter

155

 

Vesterhavs torsk

Porre, tang og urter

165

 

Dådyr pie

Bagt gulerod og syltede perleløg

165

 

Ristede svampe

Kartoffel, syltede enoki og svampesauce

155

 

Okse steak

Skulder mørbrad, fennikel, rødvinsglace

165

 

Stegt fasan

Sweet potato, gnocchi og brunet smør

165

 

Den friske

Hvid chokolade sorbet, ingefær marengs

145

 

Stegt blodpølse

Choko ganache, vanilje is, lime

145

 

4 slags ost

Smørristet rugbrød og sødt

145

 

Tasting menu

7 serveringer af kokkens favoritter 695,- pr. pers.

bottom of page