top of page
Alle retter serveres i forret størrelse.
Menuen er med forbehold for ændringer.
Ceviche
Crevette, agurk, lime
145
Gravad laks
Salt, surt og sødt
155
A la Carpaccio
Parmasan, sprødt og urter
165
A la Carpaccio uden kød
Parmasan, sprødt og urter
155
Vesterhavs torsk
Porre, tang og urter
165
Dådyr pie
Bagt gulerod og syltede perleløg
165
Ristede svampe
Kartoffel, syltede enoki og svampesauce
155
Okse steak
Skulder mørbrad, fennikel, rødvinsglace
165
Stegt fasan
Sweet potato, gnocchi og brunet smør
165
Den friske
Hvid chokolade sorbet, ingefær marengs
145
Stegt blodpølse
Choko ganache, vanilje is, lime
145
4 slags ost
Smørristet rugbrød og sødt
145
Tasting menu
7 serveringer af kokkens favoritter 695,- pr. pers.
bottom of page