top of page

​​​

FROKOST

12.00 - 15.30​

​​

Forretter

 Laksetatar

Ørredrogn, lun fumé, wasabi / 165,-

        

Oksetatar

Peberrod, estragon, rugbrød / 165,-

            

Dampet kuller

Kål, rødbede, kartoffel

 

-

 

Hovedretter / 225,-

 Kokkens udvalgte retter / Spørg tjeneren

 

Vælg mellem / Vegetar, fisk eller kød

 

-

 

Dessert/ost

 Marcel chokolade kage

Appelsinsorbet, appelsin coulis / 145,-

 

Vaniljeis

Mynte, chili, fermenteret ananas / 145,-

 

4/6 danske oste

Smørristet rugbrød

145,-/185,-

​

2 Retters menu / 295,-

 3 Retters menu / 335,-

 Sættes sammen efter eget valg

 

Spørg tjeneren og allegener

Menuen er med forbehold for ændringer

bottom of page