top of page

SOMMERMENU

 

Brød

M. brunet pisket smør / 35

 

Rimmet torsk

Oliven olie, melon, lime / 165

Caviar tillæg / 85

 

Pillede rejer

Aspargs, skaldyrscreme, fennikel / 165

 

Vildt carpaccio

Peberrod, estragon, rugbrød / 165

Caviar tillæg / 85 

 

Laksetatar

Ørredrogn, lun fumé, wasabi / 165

 

KFC

Kylling, fermentering, coleslaw / 165

 

Dampet kuller

Kål, rødbede, kartoffel / 165

 

Nougat fragilité

Hasselnød, citron, stilkkelsbær / 145

 

Vanilje is

Jordbær, estragon, fløde / 145

 

4/6 danske oste

Smørristet rugbrød / 145 /185

 

 

Caviar 

Oscietra selection / 30 gram

En dåse, perlemors skeer, nydelse / 645

 

Oscietra slection M. blinis / 30 gram

Blinis, creme fraiche, rødløg / 695

 

Østers 

Fine de claire  

1 stk. / 45 / 12 stk. / 395

 

12 stk. / m. 30 gram black label / jordbær vinegret / 825

 

Tasting menu

Vælges af hele bordet

 

4 serveringer  / 495  

6 serveringer  / 645

9 serveringer / 795

​

Vin menu

4 serveringer / 355

6 serveringer / 545

​

Alle retter serveres i forret størrelse

Spørg tjeneren om allergener

Menuen er med forbehold for ændringer.

ADRESSE

von Edel

Hovedgaden 66E

3220 Tisvildeleje

​

restaurant@vonedel.dk

 

31 67 76 01

ÅBNINGSTIDER

Mandag og tirsdag lukket

Onsdag 17.30 - 24.00

Torsdag 17.30 - 24.00

Fredag 12.00 - 24.00

Lørdag 12.00 - 24.00

Søndag lukkket

​

​

Banner_gul_99x32.gif

© 2023 von Edel - www.lefischer.dk

bottom of page