SOMMERMENU
Brød
M. brunet pisket smør / 35
Rimmet torsk
Oliven olie, melon, lime / 165
Caviar tillæg / 85
Pillede rejer
Aspargs, skaldyrscreme, fennikel / 165
Vildt carpaccio
Peberrod, estragon, rugbrød / 165
Caviar tillæg / 85
Laksetatar
Ørredrogn, lun fumé, wasabi / 165
KFC
Kylling, fermentering, coleslaw / 165
Dampet kuller
Kål, rødbede, kartoffel / 165
Nougat fragilité
Hasselnød, citron, stilkkelsbær / 145
Vanilje is
Jordbær, estragon, fløde / 145
4/6 danske oste
Smørristet rugbrød / 145 /185
Caviar
Oscietra selection / 30 gram
En dåse, perlemors skeer, nydelse / 645
Oscietra slection M. blinis / 30 gram
Blinis, creme fraiche, rødløg / 695
Østers
Fine de claire
1 stk. / 45 / 12 stk. / 395
12 stk. / m. 30 gram black label / jordbær vinegret / 825
Tasting menu
Vælges af hele bordet
4 serveringer / 495
6 serveringer / 645
9 serveringer / 795
​
Vin menu
4 serveringer / 355
6 serveringer / 545
​
Alle retter serveres i forret størrelse
Spørg tjeneren om allergener
Menuen er med forbehold for ændringer.

